Cat Esp

GRUPOMODO

C. Alcalde Josep Abril, 33 08302 MATARÓ
93-756-29-87

És un grup empresarial dedicat a la restauració amb més de dotze anys d’experiència en el sector.


Els nostres valors són clars i palpables: qualitat humana, productes de gran qualitat, diversitat en l’oferta, un tracte molt proper amb diferents serveis i activitats d’interès lúdic i gastronòmic.


Tenim un projecte ambiciós i volem que tu te’n beneficiïs. Per a això, seguim treballant dia a dia amb el mateix criteri i iniciativa que ens ha portat a posicionar-nos com una de les empreses punteres en el mercat local.


El nostre objectiu és continuar creixent i ampliant el ventall de possibilitats, sempre propers a tu, donant sentit al nostre ideal que ens motiva a assumir aquesta gran responsabilitat.


Els nostres locals, pioners a la ciutat de Mataró en l'àmbit de l'oci i la restauració.


La Raspa, sens dubte un dels quiosquets de platja pioners en el Maresme. De dia ... els nostres vermuts, tapes, entrepans, arrossos, peixos, carns; Gastronomia Mediterrània al costat del mar. Des de 1997 de dia i de nit l'estiu a Mataró es viu en L'Espina.


Ribs and Blues és el teu bar americà a Mataró, on podràs gaudir de l'autèntica graella estilo USA i TEX-MEX (fusió de la cuina Texana i Mexicana), degustar les millors cerveses nacionals i d'importació. Delicioses hamburgueses, costelles, fajitas, amanides, nachos, etc.


Blue Beach Bar és la nova proposta a la platja per aquest 2013. Un quiosquet amb una excel·lent carta de cuina Mediterrània, fent principal *incapié en el *tapeo i els arrossos, gaudint del les vistes del passeig marítim i platja; fan que aquest quiosquet sigui ideal per xerrar amb els teus amics en un ambient relaxat i distès.